Wie zijn we?

4 WD Club 4x Fun is een club waarbij bezitters van een 4 x 4 voertuig meer met hun terreinwagen willen, dan alleen op de verharde weg rijden, dus off road. De club is opgericht in 1995 door een groep vrienden, die als hobby met hun terreinauto liever off-road reden, dan op de "normale weg".
De club heeft momenteel een ledental van tussen de 30 en 40 (voertuigen).

4 WD Club 4x Fun is een gezellige enthousiaste club van 4 Wheel Drive auto liefhebbers. De meeste leden rijden met hun dagelijkse auto ook in het terrein. Dit betekent dat wij dus zeker geen cross club zijn. Terrein rijden is voertuig beheersing, wat niets met snelheid te maken heeft. Gezelligheid staat bij de club voorop, dat betekent dat iedereen elkaar altijd helpt met aanwijzingen, wijze raad en een sleepkabel voor als het toch een keer te modderig is. Sommige leden hebben overigens een speciale auto voor het terreinwerk, vaak zijn dit wat oudere 4WD auto's, die aangepast zijn, zodat ze ook in het ruigere terrein goed voorruit komen.


4 WD Club 4x Fun is een club, waarbij alle merken auto's welkom zijn. De enige voorwaarden zijn: dat het een terrein auto is, die minimaal WA verzekerd is en dat de bestuurder in het bezit is van een geldig rijbewijs voor de auto.

4 WD Club 4x Fun is puur off road plezier met uw 4x4 voertuig.